Header 1
Header 2
Logo Hoeve

32 appartementen aan de Sprenkelaarsdijk

vanaf € 325.000,- v.o.n.

Welkom in Apeldoorn, een prachtige stad aan de rand van de Veluwe, waar groen en wonen hand in hand gaan! Apeldoorn staat bekend om zijn weelderige natuur, met uitgestrekte bossen, schilderachtige heidevelden en betoverende landschappen. Aan de rand van de stad vind je talloze groene oases, waar je kunt genieten van rust, ruimte en een frisse ademhaling. Of je nu houdt van een ontspannen wandeling in het bos, een fietstocht door de groene omgeving of gewoonweg tot rust wil komen temidden van de natuur, Apeldoorn heeft het allemaal te bieden. Maar wonen aan de rand van Apeldoorn biedt meer dan alleen natuurpracht. De stad zelf is bruisend en levendig, met een scala aan voorzieningen, zoals winkelcentra, restaurants, theaters en musea. Hier vind je het perfecte evenwicht tussen de rust van de natuur en de levendigheid van het stadsleven. Dus, als je droomt van een groene omgeving waar je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid en tegelijkertijd toegang hebt tot alle gemakken van het stadsleven, dan is wonen aan de rand van Apeldoorn echt iets voor jou.

Duurzaamheid

De appartementen zijn gebouwd conform de BENG eisen (bijna energie neutrale gebouwen). Dit zorgt ervoor dat jouw woning zeer duurzaam is! Naast het toepassen van duurzame maatregelen zoals de aansluiting op het warmtenet en zonnepanelen is er ook gebruik gemaakt van hoogwaardige isolatiematerialen. Dit zorgt voor een lager energieverbruik.

Unieke locatie

De Hoeve ligt in de wijk Zuidbroek in Apeldoorn, dat zich kenmerkt door de vele voorzieningen op steenworp afstand en de uitstekende bereikbaarheid. In de buurt vindt je namelijk verschillende supermarkten, scholen en sportverenigingen en binnen 20 minuten fiets je het centrum van Apeldoorn binnen. Bovendien is er een goede bereikbaarheid en zit je snel op de A50.

Hoog wooncomfort

In de Hoeve woon je duurzaam, gasloos en goed geïsoleerd. Dit zorgt niet alleen voor lagere maandelijkse energiekosten maar ook een hoog wooncomfort. Niet alleen binnen de woning verblijf je prettig maar ook buiten de woning. De locatie is namelijk omringd door groen en nabij het Park Zuidbroek.

Interesse?

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Inschrijven